Var med och gör skillnad


Ge din gåva här

Här kan du enkelt vara med och investera i resan mot en förvandlad idrottsvärld. Din gåva gör verkligen skillnad och skapar förutsättningar för att visionen om en förvandlad idrottsvärld ska bli verklighet.

Var med och gör skillnad


Bli månadsgivare här

Sport for Lifes framgångar bygger på att flera troget står tillsammans och investerar i arbetet och visionen. Som månadsgivare blir du en del av denna trogna skara i Supporterklubben som inte bara går på enstaka toppmatcher utan säkrar en säsongsbiljett och är med i ur och skur.

Tack för att du är med på resan mot en förvandlad idrottsvärld!

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

I nästa steg skickas du vidare till betalsidan för Swish.

  • Swish

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du fyller i dina uppgifter för kortbetalning.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap

Välj betalsätt på nästa sida
Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Vi på Sport for Life är måna om din integritet. Därför behandlas dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Sport for Lifes integritetspolicy

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®