1
Anmälan & signering
2
Betalning
3
Bekräftelse

Anmälan till

Merch - All Star Week

Här köper du din merch!

Fyll i de produkter du vill beställa. I formuläret kan du endast beställa för EN deltagare. Vill du beställa för ett syskon eller någon annan får du göra ytterligare en beställning.

Skriv DELTAGARENS uppgifter under Personuppgifter. Detta är för att underlätta vid incheckningen.

Var noga att kolla så att du får en bekräftelse på hemsidan efter du har signerat med BankID. Det är först då beställningen har gått igenom.

Typ av anmälan

Har du fått en aktiveringskod? Klicka här!

Mina val

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Vårdnadshavare

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

Klicka på "Swisha" för att öppna din Swish-app.

Klicka på "Swisha" och skanna QR-koden på nästa sida

  • Swish

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du fyller i dina uppgifter för kortbetalning.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap
Din anmälningsavgift blir [0] kr
 Signera
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att signera anmälan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Organisationens integritetspolicy.

Registreringen är en del av:

NGO|PRO®